EGYÉB FORRÁSOK

Ha szeretne még többet megtudni az internetes kutatások világáról és a legújabb eredményekről, akkor látogassa meg az alábbi webhelyeket.

Gemius.com

A News and Data menüpontban megtalálhatja a legfrissebb információkat a Gemius kutatásaival kapcsolatban. Felhívjuk figyelmét továbbá a jelentésekre és az archív anyagokra is. Reméljük, hogy a közölt anyagokat hasznosnak találja majd az internetes piac fejlődéséről szóló cikkek és elemzések megírásához.

A webhely meglátogatása

InternetCEE

Érdeklik Önt Közép-Kelet-Európa legfrissebb internetes trendjei? Választ találhat a CEE régió internetes piacát érintő kérdéseire az Internetcee.com oldalon. A CEE News szekcióban bemutatjuk Közép- és Kelet-Európa piacainak legújabb fejleményeit.

A webhely meglátogatása

Measuretheweb.com

Szeretettel meghívjuk Önt, hogy tarson velünk és olvassa időröl-időre  measuretheweb.com weboldalunkat , mely a Gemius új, nemzetközi szakmai blogja. Az oldalon „postolt” írások a nem szakmabeliek számára is könnyen  érhetőek és a  hazai vonatkozású témák mellett (esettanulmányok)  globális problémákat  (átfogó elemzések)is tárgyalnak. Az oldalt folyamamtosan és intenzíven fejlesztjük annak érdekében, hogy az európai és globális piacok számára is értékes tudást nyújtó, felhasználóbarát információforrássá válhasson.

A webhely meglátogatása

gemiusAudience oldalak

A Gemius által kifejlesztett gemiusAudience kutatás egy széles körben standardként elismert online közönségmérési módszer Közép- és Kelet-Európában. A rendszeresen frissített eredmények megmutatják a legfontosabb internetes trendeket és jelenségeket.

Magyarországon kívül még a következő országokban végez ilyen mérést a Gemius: Bulgária, Cseh Köztársaság, Észtország, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Oroszország, Szlovákia és Ukrajna.

Vissza a tetejére

Web Statistics